Duurzaam&
Marketing

Dat duurzaam en marketing niet samen zou gaan, is echt een fabeltje. Marketing kan duurzaam en juist heel hip zijn. Voor iedere branche of bedrijf is wel een manier van duurzame marketing te verzinnen die bij past bij het bedrijf of het product.

Marketing Acties

Een reguliere marketing actie bestaat vaak uit veel flyers, diverse posters, billboards en gadgets. De flyers kunnen vaak minder, kleiner en duurzamer. Je kunt gebruik maken van FSC of gerecycled papier, een drukker die gebruik maakt van milieuvriendelijke inkten, ook zijn er veel manieren om geen gebruik te maken van papier, om juist iets orginelers te verzinnen.

Give Aways

Veel relatie geschenken en give aways zijn duurzaam verkriigbaar. Denk daarbij aan electrische apparaten die werken met zonne-energie, opwindsystemen, systemen op waterkracht of dynamo's. Ook de ouderwetse knijpkat is weer helemaal terug van weg geweest. Veel kantoorartikelen zijn verkrijgbaar van gereclycled materiaal of van biologisch afbreekbaar materiaal.

 Maak anderen bewust

Plaats 'please consider the environment before printing this e-mail' of 'Think green, keep it on the screen' in de handtekening van je e-mail. 
Het blijkt dat veel mensen nog steeds al hun e-mail uitprinten.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:
Duurzaam Marketing
©2019 copyright & design by Dare to Design*